Pandora

Amb un argument que té el punt de partida en la mitologia clàssica, la companyia ens mostra amb aquesta nova proposta el recorregut d’un personatge que des de la curiositat i la innocència deslliga tots els mals del Univers en la recerca de la seva llibertat. En obrir la caixa, Pandora desafia les prohibicions i els oracles. El repte de Pandora és arribar fins al final en la busca de les llibertats, navegant entre les adversitats i les emocions.
 
Música, dansa i plàstica són els trets característics de les obres d’Artristras. Tots tres  es tornen a compaginar en aquest nou espectacle. Grans titelles es mouen al ritme de l’actor tot formant una simbiosi. L’actor manipulador, de vegades, s’amaga dins d’una bèstia o una estructura i li dona
vida amb el seu moviment. Però, en ocasions, surt d’ella per participar de forma autònoma a la història. La dansa contemporània, el factor sorpresa, els trencaments de ritme i la innovació constant caracteritzen l’estil de Pandora.
 
Es tracta d’un espectacle de plaça en el que, durant 60 minuts, 7 actors i 5 ballarins donen vida a tots els personatges i monstres sorgits de la caixa de Pandora.

Informació

Vídeo

Duració: 1 hora aprox.
Espai escènic: Exterior o adaptació a interior.
Espectacle per a tots els públics.

Material de descàrrega