ESTEM D’ANIVERSARI, 40 ANYS!

Estimats amics, amigues ARTRISTRAS!
 
Corria l’any 1975 quan, al Patronat de La Garriga, es va trobar gent amb ganes de fer coses noves... tot un temps  d’intencions, formació, experiments, assaigs...van arribar noves cares, van marxar d’altres i, en aquells temps tan convulsos, va quedar un grup amb la clara intenció de fer del teatre una forma de vida. I així va ser, a l’any 1980 decidírem deixar-ho tot per engegar aquesta aventura!
 
Ara volem començar a celebrar-ho perquè...
 
ESTEM D’ANIVERSARI, 40 ANYS!

40 anys imaginant, creant, fent créixer projectes: espectacles, música, animacions, instal·lacions, events especials, inauguracions, organitzant festes Majors, festivals internacionals...

Acompanyant i vivint molts moments importants durant aquest recorregut: entrada a la Democràcia, solidaritat, reivindicacions, crisis varies,...i moltes coses més que ens han afectat directament.

I sempre amb el Teatre com a mitjà d’expressar les nostres emocions, inquietuds...una forma de veure el món i compartir-la prop de la gent, als carrers i places, teatres...creant i evolucionant un llenguatge estètic propi i universal.

La llista de persones que ho han fet possible és inacabable i a tots els hi volem agrair haver fet possible aquest 40 anys d’ofici i professionalitat.
 
Artristras tots, actors, músics, ballarins, escultors i pintors dels nostres tallers, modistes i cosidores dels nostres vestuaris, dissenyadors gràfics, luminotècnics i sonoritzadors, químics i fotògrafs, secretàries i col·laboradors de la nostra oficina, programadors, managers i família tota...!
 
MOLTES GRÀCIES!