ArtriStrada

Artri-strada és un espectacle compost de tres accions diferents i separades per ser representa des al llarg del dia en diferents espais, en la que cada una convida al públic al joc, a la ironia i a la comicitat. Tres accions dramatitzades que transformen llocs quotidians, com una façana, un jardí,
o qualsevol cantonada en espais teatrals i fantàstics, sorprenental vianant-espectador amb un llenguatge i una estètica molt atraients així com creant situacions d'acció directe i d'interrelació amb el públic. Al tenir una autonomia dramàtica tan es poden fer les tres accions com
repetir qualsevol d'elles.

En venta: Un personatge desolat es troba en un pis apunt de ser desnonat per un agent immobiliari acompanyat de la nova compradora, una dona estrafolària que amaga algun secret i vol utilitzar aquesta vivenda per aconseguir els seus fins. A partir d’aquesta situació tan actual i quotidiana, aquests tres personatges, ben diferenciats amb tècniques i llenguatge teatral ens conduiran a un desenllaç insòlit .
Durada: 30 minuts aprox.

El Golf: Una fantàstica partida on els personatges són els mateixos elements dejoc: la pilota, el forat i un excèntric jugador que convertiran la plaça en un surrealista camp de golf, utilitzant un llenguatge gestual i estètic molt particular.
Durada: 20 minuts aprox. 

PSICO PHOTO: Durant el recorregut en busca de la persona adequada, tres personatges sortits d’un altre temps faran una foto psicològica de la persona triada amb la singular càmera de“il maestro”i els seus dos ajudants, creant situacions estrambòtiques i delirants.
Durada: 30 minuts aprox.
                                                                                                                    

Informació

Vídeo

Espectacle per tots els públic i de carrer. En ocasión especials es pot fer dins d'un rencinte.
Actors: Carles Guardis, Glòria Font, Jordina Font i Quique Álcantara.
Direcció: Jordina Font i Quique Álcantara.

Material de descàrrega